Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Νέος ψηφιακός μαστογράφος πιστοποιεί άριστα αποτελέσματα

Δελτίο Τύπου: Αποκλειστική πιστοποίηση “Mammographic Type Test” του ψηφιακού μαστογράφου SELENIA από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό (EUREF).





H Αμερικανική Εταιρεία HOLOGIC πρώτη σε πωλήσεις στον κόσμο σε εξοπλισμό για απεικόνιση του μαστού, έλαβε την αποκλειστική πιστοποίηση “Mammographic Type Test” για τον ψηφιακό μαστογράφο SELENIA από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό (EUREF) (European Reference Organization).

O ψηφιακός μαστογράφος SELENIA με λυχνία βολφραμίου (Tungsten), είναι ο μοναδικός που έλαβε την συγκεκριμένη πιστοποίηση, η οποία προϋποθέτει ιδιαίτερα απαιτητικά test κλινικής και φυσικής λειτουργίας ώστε να συμβαδίζει με τα σχετικά πρότυπα ποιότητας εικόνας, χαμηλή έκθεση ακτινοβολίας και standards σταθερότητας, όπως αυτά ορίζονται από τον οργανισμό EUREF ενώ χορηγείται δυσκολότερα και από την πιστοποίηση CE.

Η εταιρεία HOLOGIC κατέχει το 56% της σχετικής αγοράς στις ΗΠΑ. Η τεχνολογία στον τομέα του καρκίνου του μαστού έχει κάνει τεράστιες προόδους και είναι γνωστό στους ειδικούς ότι η εταιρεία HOLOGIC πρωτοπορεί διεθνώς στην εξέλιξη των πλέον σύγχρονων διαγνωστικών μεθόδων.

Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ σε συνεργασία με τη HOLOGIC προωθούν τόσο στην Ελλάδα όσο και σε Ρουμανία, Βουλγαρία, τον ψηφιακό μαστογράφο SELENIA. Η ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ είναι η μακροβιότερη ελληνική επιχείρηση -από το 1914- του κλάδου και διαθέτει όλα τα ιατρικά μηχανήματα για εξοπλισμό Ιατρείων, Διαγνωστικών κέντρων και Νοσοκομείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου